Inschrijven

Tot en met donderdag 3 september kunt u zich inschrijven voor een woning in Jozefpark. Uiterlijk 20.00 uur dient het inschrijfformulier in bezit te zijn van de makelaar. Na 17.30 uur kunt u de inschrijving uitsluitend digitaal doen.

Als u een woning krijgt toegewezen, neemt de makelaar op vrijdag 4 september contact met u op om een afspraak in te plannen voor een persoonlijk gesprek met de makelaar, aannemer en ontwikkelaar.

Persoonlijk gesprek

Na de toewijzing vindt er een gesprek plaats met de makelaar, aannemer en ontwikkelaar. Tijdens dit gesprek zal een uitgebreide toelichting worden gegeven op het project en zal er een korte financiële toets plaatsvinden. Daarna zal er een afspraak worden ingepland voor ondertekening bij de notaris.

Ondertekening

In week 40 zal de ondertekening van de koop-/aannemingsovereenkomst bij de notaris plaatsvinden.

De ontwikkelaar behoudt zich het recht voor, wanneer er meerdere inschrijvingen op een woning blijken te zijn, deze kandidaten uit te nodigen om een bieding te doen. Indien de ontwikkelaar overgaat tot deze procedure, voor één of meerdere bouwnummers, zullen de kandidaten in week 38 uitgenodigd worden voor een gesprek met makelaar, aannemer en ontwikkelaar.    

In verband met corona plannen wij graag op voorhand een afspraak met u in. Hierbij houden wij ons aan de richtlijnen van het RIVM:

  • Houd 1,5 meter afstand van elkaar
  • Kom maximaal met 2 personen
  • Gelieve niets aan te raken
  • Geen handen schudden
  • Bent u verkouden of grieperig? De makelaar verzet graag de afspraak.

Tevens bieden wij ook de mogelijkheid aan om de ondertekening digitaal te doen.

Heeft u interesse in een huurappartement in Crescendo of een koopappartement in de Jozefschool?

Laat uw gegevens achter en wij houden u op de hoogte van het laatste nieuws rondom dit project.