Binnenkort start de verkoop en verhuur van de volgende fase

Het nieuwbouwproject Jozefpark in Hillegom is in volle gang en bereikt nu een nieuwe mijlpaal. Na een succesvolle verkoop van 3 penthouses, 7 appartementen en 8 eengezinswoningen, is het tijd om de volgende stap te zetten in dit ambitieuze project. Het Jozefpark biedt woningen aan voor een breed publiek en de nieuwe fase is daar geen uitzondering op.

Binnenkort start de verhuur van 24 appartementen in het Crescendo gebouw en de verkoop van 12 koopappartementen in de gerenoveerde Jozefschool. Het Crescendo gebouw biedt moderne en ruime appartementen met 2 of 3 slaapkamers, elk voorzien van een eigen badkamer en een privé-terras. De verhuurappartementen zijn uitgerust met alle moderne gemakken en zijn geschikt voor stellen, gezinnen en senioren.

Voor diegenen die op zoek zijn naar iets meer permanent, biedt de Jozefschool een unieke kans. Deze historische school is grondig gerenoveerd en omgebouwd tot 12 koopappartementen. De appartementen variëren in grootte van 1 tot 4 slaapkamers en bieden een unieke combinatie van historie en moderne gemakken. Elk appartement heeft een eigen badkamer en een privé-terras of balkon.

Het Jozefpark is een uniek project in de regio Hillegom en biedt een uitgebreid scala aan woningmogelijkheden. Het is ontworpen om te voldoen aan de wensen en behoeften van een breed publiek en biedt een hoog niveau van comfort, veiligheid en gemak. Bovendien biedt het Jozefpark een unieke leefomgeving, met veel groen en speelmogelijkheden voor kinderen.

Heeft u interesse in een koop- of huurappartement in Jozefpark? Laat dan uw gegevens achter in het contactformulier en wij houden u op de hoogte middels nieuwsbrieven.